Quantum Mist™

Quantum Mist™ HOCl. De meest gewaardeerde desinfecterende biotechnologische combinatie van de kracht van de natuur en de medische wetenschap.

Mens en bedrijf

Waarom Quantum Mist™

Quantum Mist™ is een effectieve en veilige ontsmetting aerosol die breed kan worden toegepast voor het desinfecteren van oppervlaktes zonder de nadelen van middelen op basis van alcohol en waterstofperoxide. Vanwege haar samenstelling is het, in tegenstelling tot chloorbleekmiddel 100% veilig en niet irriterend maar toch 70 tot 80 keer efficiënter in het doden van microbiële pathogenen. Als het op de huid of in de ogen komt, zal het niet verbranden. Zelfs als het per ongeluk wordt ingeslikt, is het volkomen ongevaarlijk. De werking van Quantum Mist™ is uitvoerig getest door TNO en andere gerenommeerde wetenschappelijke instituten op haar werkzaamheid in overeenstemming met standaard [EN] tests en zijn onder meer geschikt voor de desinfectie van;

• Bacteriën [EN 1276]
• Gisten en schimmels [EN 1650]
• Virussen [EN 14476]

De snelste manmier om van bacteriën, gisten, schimmels en virussen af te komen.

Quantum Mist™ HOCl is zeer geschikt voor invasieve behandelingen. Je past het zowel vóór de behandeling toe om te desinfecteren en alle pathogenen te verwijderen, als daarna voor een snel herstel en om roodheid, irritatie of zwelling te minimaliseren. De krachtige wondgenezende eigenschappen versnellen de genezing met wel 60 tot 70%. Quantum Mist™ HOCl beschermt jou en familie tegen ziekteverwekkers.”

Quantum Mist™ particulier

Op plekken waar desinfectie en hygiëne belangrijk is wordt Quantum Mist™ toegepast. In de industrie om proceswater te desinfecteren, in de veehouderij om het drinkwater te desinfecteren of voor biofilmbestrijding in watersystemen. Het wordt ook gebruikt om oppervlakken en ruimtes te desinfecteren. Zoals al eerder gezegd is HOCl een middel van de toekomst. Bescherm je omgeving.

Quantum Mist™ zakelijk

Of lees verder voor meer informatie

HOCl en wetgeving

Veertien jaar na indiening van het dossier is ‘active chlorine’ [of HOCl, zoals het beter bekendstaat] goedgekeurd als werkzame stof voor de productgroepen 1-5. Dit betekent dat we een Europese aanvraag voor toelating kunnen doen voor toepassingen voor onder meer menselijke hygiëne, oppervlaktedesinfectie, veterinaire hygiëne, voedselhygiëne en [drink]waterdesinfectie.

Sterilisatiemethoden

Sterilisatie is een gevalideerd proces waardoor alle micro-organismen op of in een voorwerp worden gedood of geïnactiveerd, zodanig dat de kans op aanwezigheid van levende organismen in of op enige eenheid, die dit proces heeft ondergaan, kleiner is dan 1 op 106. Praktisch gezien komt het er op neer dat een voorwerp steriel is indien het vrij is van levende micro-organismen.

Als voedselveilig beschouwd?

HOCl oplossingen die voedselveilig zijn, hoeven na gebruik niet te worden afgespoeld of afgeveegd. Dit zal tijd besparen en jouw werknemers of huisgenoten gemoedsrust geven. Controleer altijd voor eigen zekerheid de gebruiksaanwijzing van het aangekochte Quantum Mist™ product.

Is HOCl veilig?

HOCl heeft de hoogst mogelijke Amerikaanse FDA-veiligheidsclassificatie. De “Generally Recognized As Safe” [GRAS]-classificatie wordt alleen gegeven als het veilig is om in te ademen, in te nemen en op de huid aan te brengen. Het is ook veilig om tijdens de zwangerschap te gebruiken en bij baby’s. HOCl is volkomen veilig voor menselijk gebruik. Een van de belangrijkste redenen waarom HOCl niet wordt gebruikt ter vervanging van alle andere giftige zouten en andere vormen van chloor, is omdat het een gas is en geen vloeistof en het erg moeilijk is om buiten het menselijk lichaam te maken.

Zijn alle HOCl hetzelfde?

De manier waarop HOCl wordt gemaakt is heel belangrijk. Niet elke productiemethode resulteert in een product van medische kwaliteit. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat HOCl bevat, dat niet vervaardigd is met zout [natriumchloride/Na]. Oplossingen, die met zout verwerkt zijn, bevatten ook andere giftige chemicaliën, die de gezonde huidlaag [het microbioom] beschadigen en reacties op de huid kunnen veroorzaken. Quantum Projects heeft een eigen gepatenteerde methode ontwikkeld, die voor een medisch zuivere oplossing zorgt. Toepasbaar op mens, dier, milieu en omgeving.

Begripsomschrijvingen volgens het RIVM:

Antisepsis
De reductie van het aantal levende micro-organismen op levend weefsel, door middel van een chemisch product, met als doel het voorkomen van infectie van dat weefsel en/of onderliggende weefsels.

Antisepticum
Een chemisch middel waarmee antisepsis kan worden bereikt.

Chemische desinfectie
Desinfectie door middel van een chemisch product.

Chirurgische handdesinfectie
Behandeling die erop gericht is zowel de transiënte als de residente flora te reduceren, met het doel besmetting van de operatiewond te voorkomen.

Quantum-Mist-01-White

Toepassing Quantum Mist™

Met een lange wetenschappelijke geschiedenis en veel veelbelovende eigenschappen, is het moeilijk te begrijpen waarom desinfectiemiddelen op basis van hypochloorzuur [HOCl] niet bij elke commerciële reinigingsoperatie worden gebruikt. In een recent overzichtsartikel over het gebruik als desinfectiemiddel, de auteurs concludeerden dat HOCl “veel van de gewenste effecten van het ideale desinfectiemiddel omvat”.

Wetenschappers verbazen zich waarom HOCl niet bij elke commerciële reinigingsoperatie wordt gebruikt.

Bekijk Quantum Mist™ videomateriaal en ervaar de sublieme werking van deze vriendelijke desinfectant

Quantum Mist™

Particulier gebruik

vitabovis-banner-lg-particulier-03

Pas Quantum Mist™ HOCl voor particulier gebruik toe voor alle huishoudelijke taken die volledige desinfectie eisen.

Vanwege haar samenstelling is het, in tegenstelling tot chloorbleekmiddel 100% veilig en niet irriterend maar toch 70 tot 80 keer efficiënter in het doden van microbiële pathogenen.

Het hypochlorous zuur dat in Quantum Mist™ HOCl zit, inactiveert het menselijke coronavirus in een celcultuur binnen 2 minuten.

Quantum-Mist-Logo-01

1

Bacteriën zijn ééncellige levende organismen, die overal op aarde aanwezig zijn. Ze zijn zowel schadelijk als nuttig voor het milieu, mens en dier. Sommige fungeren als ziekteverwekkers. Deze gaat Quantum Mist™ tegen.

2

Quantum Mist™ bestrijdt krachtig en langdurig micro-organismen, oftewel microben. Dit zijn organismen die microscopisch klein zijn. Deze ééncellige organismen kunnen voor mens als dier levensbedreigend zijn.

3

Doordat Quantum Mist™ ziekte ontwikkelende microben uitroeit door fysieke vernietiging van de ziektekiemen, kunnen deze micro-organismen onmogelijk weerstand ontwikkelen tegen het gebruik van Quantum Mist™. Bewezen door het TNO.

4

Elke huidaandoening kan profiteren van de helende werking vanQuantum Mist™. Dit beperkt zich niet alleen tot schimmels, eczeem en uitslag, maar ook open zweren, brand-, snij- en schaafwonden zijn uitstekend behandelbaar.

5

Quantum Mist™ is een betaalbare oplossing om een hygiënische continuïteit te waarborgen. Je huisgenoten en collega's zullen vrij blijven van allerlei ongewenste aandoeningen enkel maar door de omgeving waarin zij verblijven periodiek te onderhouden met Quantum Mist™.

Thuis is Quantum Mist™ overal nuttig waar je een ontsmettingsmiddel nodig heeft, maar jij je niet op jouw gemak voelt bij het gebruik van een giftige chemische stof, bijvoorbeeld in de keuken.

In plaats van je groenten en fruit af te spoelen met water kun je Quantum Mist™ gebruiken. Er is waarschijnlijk geen voedselontsmettingsmiddel dat beter is onderzocht en beter wordt begrepen dan HOCl, welke de volledige samenstelling is van Quantum Mist™. Verschillende onderzoeken tonen duidelijk aan dat Quantum Mist™ veilig en efficiënt is om ervoor te zorgen dat het aantal bacteriën op voedsel en contactoppervlakken onder het infectieuze niveau wordt gehouden.

Alles wat je gebruikt voor jouw persoonlijke hygiëne, zoals je scheerapparaten en tandenborstels, maar ook jouw wasgoed kun je veilig ontsmetten met Quantum Mist™.

Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

€ 12,90

Vanaf | Prijs incl. BTW

De voordelen qua verfrissing en optimale hygiëne zijn onbeperkt voor huis, tuin en keukengebruik.

Heb je een vraag, start deze met WhatsApp of ga naar contact. Wij reageren direct op je verzoek.

Ontvang onmiddellijk jouw order info per mail…

HOCl wordt door ons eigen lichaam geproduceerd om infecties, veroorzaakt door verscheidenen micro-organismen, tegen te gaan.

Dit proces is erg duurzaam, er is immers alleen water, zout en stroom nodig, en de werkzame stof is erg geschikt voor mens, dier en milieu.

100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing [zonder andere giftige vormen van chloor of zout] geproduceerd buiten het lichaam.

De superlage concentratie HOCl in Quantum Mist™ is niet toxisch voor de mens en volstrekt veilig voor zowel de gezonde als de beschadigde huid.

Quantum Mist™

Zakelijke toepassing

De verfrissende feel good ervaring door absolute desinfectie, goed voor de gezondheid, volledig vrij van schadelijke stoffen en zonder alcohol.

Maak Quantum Mist™ de nieuwe standaard binnen op de werkvloer en hou tegelijk schadelijke pathogenen buiten.

Quantum-Mist-Logo-01
vitabovis-bedrijven-industie-img-sm-01

Bedrijven
& industrie

vitabovis-hotels-horeca-img-sm-01

Hotels
& horeca

vitabovis-reisbranche-toerisme-recreatie-img-sm-01

Reisbranche
& recreatie

vitabovis-zorg-welzijn-img-sm-01

Zorg
& welzijn

vitabovis-onderwijs-dagopvang-sport-img-sm-01

Onderwijs
& sport

De win-win omstandigheden die zich manifesteren bij het gebruik van Quantum Mist™ zijn eindeloos. Beperk ziekte op de werkvloer door in te zetten op een universeel toepasbaar product.

Yess. Het is bewezen. Quantum Mist™ beschermt, maar belangrijker, voorkomt kruisbesmetting.

1

Productieverbeteringen voor HOCl maken nu betrouwbare, consistente productie mogelijk van authentiek zuivere, stabiele oplossingen van HOCl in industriële hoeveelheden, voldoende om te voldoen aan de behoeften van grootschalige institutionele gebruikspatronen. Grote hoeveelheden kosteneffectieve ontsmettingsmiddelen zullen vanaf nu nodig zijn om aan de pandemische vereisten te voldoen en om wereldwijd meer bewustzijn te creëren over infectieziekten.

Raport: 2021 WHO | Downloadbaar

2

Waswater van producten kan, als het niet goed wordt gereinigd, een bron van microbiologische besmetting worden voor elk stuk product dat door dat water gaat. Het is een wijdverbreide misvatting dat gechloreerd waswater de producten tijdens het wassen reinigt en/of steriliseert. Gechloreerd waswater doet weinig meer om producten schoon te maken dan drinkwater, niet-gechloreerd water.

Quantum Mist™ zuivert het waswater en handhaaft een laag microbiologisch gehalte in het water. Op deze manier wordt het water geen reservoir voor bacteriën om de producten te besmetten. Natrium [of soms calcium] hypochloriet wordt het meest gebruikt in waswater. De antimicrobiële activiteit van deze verbindingen hangt af van de hoeveelheid hypochloorzuur [HOCl] die in het water aanwezig is.

3

Even op een rij:
 • Vrij van pesticiden [geen QAVS]
 • Vrij van aërosolen en dampen
 • Desinfecteert bureau’s, kasten, stoelen, devices etc.
 • Desinfecteert kranen, tuiten en dispensers
 • Desinfecteert waswater
 • Geen invloed op reuk- en smaakvermogen
 • Geen geurstoffen
 • Niet gearomatiseerd
 • Niet smaakveranderend
 • Neutraliseert geuren
 • Overal direct inzetbaar

Binnen bedrijfsvoering vormt Quantum Mist™ de ideale collega als het aankomt op schoon, en nog belangrijker, gedesinfecteerd krijgen wat je overige collega’s hebben besmeurd. Quantum Mist™ is vrij van chemische stoffen en vormt dus ook de ideale oplossing voor luchtwegirritatie of allergieën.

De printer, de deurklink, het aanrecht, de toetsenborden. Of irriteer jij je meer aan de koffiezetapparaat die door een ieder wordt bedient. Hoe krijg je bijvoorbeeld die stofzuiger nou eens goed schoon, of net het voorwerp dat alleen schoongemaakt mag worden met middelen vrij van chemicaliën. Op al deze vragen is ons antwoord Quantum Mist™. Waarom? Nou, er is waarschijnlijk geen algemeen universeel toepasbaar ontsmettingsmiddel dat beter is onderzocht en beter wordt begrepen dan HOCl, welke de volledige samenstelling is van Quantum Mist™. Verschillende onderzoeken tonen duidelijk aan dat Quantum Mist™ veilig en efficiënt is om ervoor te zorgen dat het aantal bacteriën, gisten, schimmels en virussen op alle materialen contactoppervlakken onder het infectieuze niveau wordt gehouden.

Alles wat je op het werk gebruikt om goed te functioneren kan met Quantum Mist™ HOCl ontsmet worden. Natuurlijk ook je textiele zakdoekjes kun je met Quantum Mist™ in de wasmachine doen zodat deze er weer fris en nog belangrijker, ontsmet gebruikt kunnen worden.

Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

€ 00,00

Vanaf | Prijs incl. BTW

Enkele toepassingen binnen bedrijfsvoering

 • Bureau’s
 • Stoelen
 • Tafels
 • Kasten
 • klinken
 • Ramen
 • Deuren
 • Trapleuningen
 • Wanden
 • Prullenbakken
 • Schrijfgerei
 • Printers
 • Computers
 • Beeldschermen
 • Mobiele devices
 • Vloeren
 • Ventilatie
 • Sanitair

Vraag offerte aan

Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

De voordelen qua verfrissing en optimale hygiëne zijn onbeperkt voor kantoor, magazijn of grotere industrie.

Heb je een vraag, start deze met WhatsApp of ga naar contact. Wij reageren direct op je verzoek.

Ontvang onmiddellijk jouw order info per mail…

HOCl wordt door ons eigen lichaam geproduceerd om infecties, veroorzaakt door verscheidenen micro-organismen, tegen te gaan.

Dit proces is erg duurzaam, er is immers alleen water, zout en stroom nodig, en de werkzame stof is erg geschikt voor mens, dier en milieu.

100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing [zonder andere giftige vormen van chloor of zout] geproduceerd buiten het lichaam.

De superlage concentratie HOCl in Quantum Mist™ is niet toxisch voor de mens en volstrekt veilig voor zowel de gezonde als de beschadigde huid.

Quantum Mist™

| Geschiedenis |  Ontwikkeling | Toekomst | 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Geschiedenis Quantum Mist™

2006

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2013

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2022 ➤

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Ontwikkeling Quantum Mist™

Ontwikkeling
Quantum Mist™

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

vitabovis-quantum-mist-ontwikkeling-img-02

Quantum Mist™ Zorg

Kunnen wij samen realiseren de druk in zorgcentra en instellingen continu terug te dringen door consistente toepassing van laagdrempelige desinfectiemethoden? Wij zeggen altijd maar. "Bij het begin beginnen."

vitabovis-quantum-mist-ontwikkeling-img-03

Quantum Mist™ Utiliteit

Kunnen wij samen realiseren door simpelweg onze leefomgeving schoon en smetvrij te houden toetreding van levensbedreigende pathogenen tot een maximum van 99.9% uit te sluiten?

vitabovis-quantum-mist-ontwikkeling-img-01

Quantum Mist™ Wetenschap

Kunnen wij samen realiseren natuurwetenschap de ruimte en de middelen te blijven bieden dit superproduct [100% zuivere immuunmolecuul HOCl] efficient buiten het menselijk lichaam te kunnen blijven produceren? Misschien belangrijker, te onderzoeken en door te ontwikkelen voor mogelijke toekomstige dreigingen voor mens en dier in de vorm van bacteriën, virussen, schimmels en gisten.

Toekomst Quantum Mist™

Toekomst
Quantum Mist™

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

vitabovis-quantum-mist-toekomstvisie-img-01

Quantum Mist™ Openbaar bereik

Kunnen wij samen realiseren ons openbaar vervoer veiliger te houden? Natuurlijk bepaalt het verloop van dit proces zich al voor je de trein, tram of bus instapt. Een goede algemene hygiëne begint namelijk thuis. Zorg dat jij er alles aan hebt gedaan om zo min mogelijk ziekteverwekkers in welke vorm ook met je mee te dragen. Hou rekening met openbaar bereik. Zorgen voor je omgeving begint bij zorgen voor jezelf!

vitabovis-quantum-mist-toekomstvisie-img-02

Quantum Mist™ Publiek

Kunnen wij samen realiseren de openbare plekken en publieke ruimtes die we zo graag bezoeken, en de attributen die we daar op locatie gebruiken, simpelweg hygiënischer te houden. Quantum Mist™ helpt daar, waar wij niks waarnemen.

vitabovis-quantum-mist-toekomstvisie-img-03a

Quantum Mist™ en recreatie

Kunnen wij samen realiseren de wereld waar we ons graag in bevinden te beschermen, zodat we enkel kunnen concentreren op datgene we graag doen voor ons plezier? En niets meer dan plezier.

Quantum Mist™ HOCl is zeer geschikt voor invasieve behandelingen. Je past het zowel vóór de behandeling toe om te desinfecteren en alle pathogenen te verwijderen, als daarna voor een snel herstel en om roodheid, irritatie of zwelling te minimaliseren. De krachtige wondgenezende eigenschappen versnellen de genezing met wel 60 tot 70%. Quantum Mist™ HOCl beschermt jou en familie tegen ziekteverwekkers.”

Quantum Mist™ particulier

Op plekken waar desinfectie en hygiëne belangrijk is wordt Quantum Mist™ toegepast. In de industrie om proceswater te desinfecteren, in de veehouderij om het drinkwater te desinfecteren of voor biofilmbestrijding in watersystemen. Het wordt ook gebruikt om oppervlakken en ruimtes te desinfecteren. Zoals al eerder gezegd is HOCl een middel van de toekomst. Bescherm je omgeving. Gebruik Quantum Mist™ waar je wilt.

Quantum Mist™ zakelijk

Ben je een bedrijf? Bestel dan tegen voordelige staffeltarieven.

Kwantumkorting bij het bestellen via jouw onderneming. Bij ons staat veiligheid voorop dus zijn wij altijd in voor voordelen voor onze afnemers als zij er net zo over denken. Vraag je offerte aan en wees verbaasd over onze voordeelprijzen voor jou als ondernemer. Natuurlijk gelden deze kortingen voor de totale Vitabovis™ en Quantum Mist™ HOCl reeks.

vitabovis-quantum-mist-staffelprijzen-bedrijven-img-01
Vitabovis-site-logo

Desinfectietechnologie | Dier en omgeving

Vitabovis™ | Dier en omgeving rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Een biologisch dopingvrij ontsmettingsproduct voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Zowel voor thuisgebruik als in dierentuinen, dierenparken en boerderijen. Ook zeer geschikt voor medische desinfectietoepassingen voor dierenartsen.

Quantum-Mist-01-White

Desinfectietechnologie | Mens en bedrijf

Quantum Mist™ | Mens en bedrijf rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Jij gaat voor absolute bescherming voor mens en omgeving. Een verstandige keuze. Je weet dat Quantum Mist™ voor 99.9% alle huid en oppervlaktesoorten krachtig desinfecteert op 100% natuurlijke basis. Je hebt vrijwel niks anders nodig.

Scroll to Top

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Partijverkoop

Je bent een bedrijf of distributeur en zou grotere partijen | staffels willen aankopen. Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren meestal binnen 30 min. met een prijsopgave.

Aantal items

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Contactformulier

Mijn vraag gaat over

Productgarantie

Wij produceren onze producten met de grootste zorg. Wij doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light

Klachten

Wij zouden je willen verzoeken klachten en/of ongeregeldheden eerst bij ons kenbaar te maken door deze uitvoerig beschreven te mailen naar info@quantumprojects.nl. 

Leidt dit niet tot een gepaste oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.” Natuurlijk hopen wij dat dit niet zo ver hoeft te komen. Wij hebben tot op heden nog niemand teleur hoeven stellen!

Retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van de afleverlocatie naar de Quantum Projects zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal de zending met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@quantumprojects.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light
×

Goedendag. Stel hier gerust je vraag!

×