Vitabovis™

Vitabovis™ HOCl. De meest gewaardeerde desinfecterende biotechnologische combinatie van de kracht van de natuur en de medische wetenschap.

Dier en omgeving

Waarom Vitabovis™

Aandoeningen zoals mortellaro [digitale dermatitis] een infectie van de huid op de overgang huid-hoorn en het meest gezien in het balgebied tussen beide klauwen, of uier dermatitis en hoefkanker zijn veel voorkomende problemen op veehouderijen. Vitabovis™ is een effectieve en veilige ontsmettingsmiddel met een paarse kleur, geschikt voor de veehouderij tegen bacteriën, virussen, schimmels en gisten. Dit product wordt klaar voor gebruik verkocht en geleverd. De werkzame stof in Vitabovis™ is HOCl, een huidvriendelijk hypo allergeen dat niet schadelijk is voor mens of dier, welke de genezing van wonden stimuleert. De paarse kleur ervan laat direct zien welk gebied of dier er reeds mee is behandeld. De werking van Vitabovis™ is uitvoerig getest door TNO en andere gerenommeerde wetenschappelijke instituten. De internationale EN-protocollen die bij deze tests zijn gehanteerd;

De diervriendelijkste manier om jouw huisdieren en vee te beschermen en vrij te houden van pathogenen.

Vitabovis™ HOCl is zeer geschikt voor huisdieren en vee. Het overtreft de werking van andere huidreinigingsproducten, door gebruik te maken van het natuurlijk afweermechanisme. Zeer krachtig en effectief voor het reinigen en spoelen van huid, oren en ogen van dieren, bevat geen steroïden, antibiotica of alcohol ,100% veilig, huid pH-neutraal, niet-toxisch, prikt niet, 100% biologisch afbreekbaar dus zeer goed voor omgeving.

Vitabovis™ particulier

Op veehouderijen en dierenparken is ontsmetting zeer belangrijk. De dieren kunnen mekaar besmetten. Vitabovis™ is het middel bij uitstek voor wonden, snijwonden, huidirritaties, huidletsels, insectenbeten en tekenbeten. Ook schimmelziektes en bacteriële infectie aan de hoeven wordt voorkomen/gereinigd. Ook watersystemen worden door toevoeging van Vitabovis™ volledig ontsmet. Meer is niet nodig.

Vitabovis™ zakelijk

Of lees verder voor meer informatie

HOCl en wetgeving

Veertien jaar na indiening van het dossier is ‘active chlorine’ [of HOCl, zoals het beter bekendstaat] goedgekeurd als werkzame stof voor de productgroepen 1-5. Dit betekent dat we een Europese aanvraag voor toelating kunnen doen voor toepassingen voor onder meer menselijke hygiëne, oppervlaktedesinfectie, veterinaire hygiëne, voedselhygiëne en [drink]waterdesinfectie.

Sterilisatiemethoden

Sterilisatie is een gevalideerd proces waardoor alle micro-organismen op of in een voorwerp worden gedood of geïnactiveerd, zodanig dat de kans op aanwezigheid van levende organismen in of op enige eenheid, die dit proces heeft ondergaan, kleiner is dan 1 op 106. Praktisch gezien komt het er op neer dat een voorwerp steriel is indien het vrij is van levende micro-organismen.

Als voedselveilig beschouwd?

HOCl oplossingen die voedselveilig zijn, hoeven na gebruik niet te worden afgespoeld of afgeveegd. Dit zal tijd besparen en jouw werknemers of huisgenoten gemoedsrust geven. Controleer altijd voor eigen zekerheid de gebruiksaanwijzing van het aangekochte Vitabovis™ product.

Is HOCl veilig?

HOCl heeft de hoogst mogelijke Amerikaanse FDA-veiligheidsclassificatie. De “Generally Recognized As Safe” [GRAS]-classificatie wordt alleen gegeven als het veilig is om in te ademen, in te nemen en op de huid aan te brengen. Het is ook veilig om tijdens de zwangerschap te gebruiken en bij baby’s. HOCl is volkomen veilig voor menselijk gebruik. Een van de belangrijkste redenen waarom HOCl niet wordt gebruikt ter vervanging van alle andere giftige zouten en andere vormen van chloor, is omdat het een gas is en geen vloeistof en het erg moeilijk is om buiten het menselijk lichaam te maken.

Zijn alle HOCl hetzelfde?

De manier waarop HOCl wordt gemaakt is heel belangrijk. Niet elke productiemethode resulteert in een product van medische kwaliteit. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat HOCl bevat, dat niet vervaardigd is met zout [natriumchloride/Na]. Oplossingen, die met zout verwerkt zijn, bevatten ook andere giftige chemicaliën, die de gezonde huidlaag [het microbioom] beschadigen en reacties op de huid kunnen veroorzaken. Quantum Projects heeft een eigen gepatenteerde methode ontwikkeld, die voor een medisch zuivere oplossing zorgt. Toepasbaar op mens, dier, milieu en omgeving.

Begripsomschrijvingen volgens het RIVM

Antisepsis
De reductie van het aantal levende micro-organismen op levend weefsel, door middel van een chemisch product, met als doel het voorkomen van infectie van dat weefsel en/of onderliggende weefsels.

Antisepticum
Een chemisch middel waarmee antisepsis kan worden bereikt.

Chemische desinfectie
Desinfectie door middel van een chemisch product.

Chirurgische handdesinfectie
Behandeling die erop gericht is zowel de transiënte als de residente flora te reduceren, met het doel besmetting van de operatiewond te voorkomen.

Vitabovis-site-logo

Toepassing Vitabovis™

Vitabovis™ is een effectieve en veilige ontsmetting aerosol die breed kan worden toegepast als behandelmethode op dier en stal.

Met een lange wetenschappelijke geschiedenis en veel veelbelovende eigenschappen, is het moeilijk te begrijpen waarom desinfectiemiddelen op basis van hypochloorzuur [HOCl] niet bij elke commerciële reinigingsoperatie worden gebruikt. In een recent overzichtsartikel over het gebruik als desinfectiemiddel, de auteurs concludeerden dat HOCl “veel van de gewenste effecten van het ideale desinfectiemiddel omvat”.

Vitabovis™ | Voor gezonde dieren

Bekijk Vitabovis™ videomateriaal en ervaar de sublieme werking van deze vriendelijke desinfectant

Vitabovis™

Particulier gebruik

vitabovis-banner-lg-particulier-02x

Gebruik Vitabovis™ | dier en omgeving pijnloos en huidvriendelijk voor je dierenvriend. Desinfectie van dier en verblijf gegarandeerd!

Alle trotse eigenaren van dieren, particulier of veehouderij, laten niets aan het toeval over. Vitabovis™ beschermt.

Zorg ervoor dat aangetaste plekken niet worden verrast door ongewenste schimmels en virussen. Effectief binnen 30 seconden.

Vitabovis-Logo-Animal-Procetion-Spray

1

Bacteriën zijn ééncellige levende organismen, die overal op aarde aanwezig zijn. Ze zijn zowel schadelijk als nuttig voor het milieu, mens en dier. Sommige fungeren als ziekteverwekkers. Deze gaat Vitabovis™ tegen.

2

Vitabovis™ bestrijdt krachtig en langdurig micro-organismen, oftewel microben. Dit zijn organismen die microscopisch klein zijn. Deze ééncellige organismen kunnen voor mens als dier levensbedreigend zijn.

3

Doordat Vitabovis™ ziekte ontwikkelende microben uitroeit door fysieke vernietiging van de ziektekiemen, kunnen deze micro-organismen onmogelijk weerstand ontwikkelen tegen het gebruik van Vitabovis™. Bewezen door het TNO.

4

Elke huidaandoening kan profiteren van de helende werking van Vitabovis™. Dit beperkt zich niet alleen tot schimmels, eczeem en uitslag, maar ook open zweren, brand-, snij- en schaafwonden zijn uitstekend behandelbaar.

5

Vitabovis™ is een betaalbare oplossing om een hygiënische continuïteit te waarborgen. Je dieren zullen vrij blijven van allerlei ongewenste aandoeningen enkel maar door de omgeving waarin zij verblijven periodiek te onderhouden met Vitabovis™.

Voor alle dieren is Vitabovis™ nuttig waar je een ontsmetting eist, maar je niet op jouw gemak voelt bij het gebruik van een giftige chemische stof. Het HOCl-molecuul doodt bacteriën door de celmembranen aan te vallen, dóór de celwand te “branden” en de cel te laten overstromen. Eenmaal in de cel oxideert HOCl de biologische materie, waardoor het celmembraan scheurt, wat resulteert in de dood van de bacteriën.

Vitabovis™ wordt o.a. toegepast bij:

• Pootbehandelingen
• Oren reinigen bij honden en katten
• ontsmettingsmiddel voor dierverblijven, hokken en bakken
 

Kortom, Vitabovis™ is een zeer effectief huidreinigingsmiddel voor alle dieren. Hieronder nog enkele voordelen:

• Imiteert het eigen immuunsysteem
• 100% veilig , huid pH-neutraal, niet-toxisch en prikt niet.
• Veilig rondom ogen, oren en op de gevoelige huid
• Veilig bij inslikken en inademen
• Vrij van steroïden, antibiotica of alcohol.
• Verlicht en verzacht
• Reduceert hersteltijd aanzienlijk
• 100% biologisch afbreekbaar

Alles wat je gebruikt om goede zorg voor jouw huisdier te realiseren, zoals scheerapparaten, nagelknippers, tandenborstels en verblijven, inclusief speeltjes en kleden, kun je veilig ontsmetten met Vitabovis™ | Dier en omgeving.

Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

€ 12,90

Vanaf | Prijs incl. BTW

De nieuwe manier om jouw woning diervriendelijk te maken op moleculair niveau.

Heb je een vraag, start deze met WhatsApp of ga naar contact. Wij reageren direct op je verzoek.

Ontvang onmiddellijk jouw order info per mail…

HOCl is lichaamseigen en wordt geproduceerd om infecties, veroorzaakt door verscheidenen micro-organismen, tegen te gaan.

Dit proces is erg duurzaam, er is immers alleen water, zout en stroom nodig, en de werkzame stof is erg geschikt voor mens, dier en milieu.

100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing [zonder andere giftige vormen van chloor of zout] geproduceerd buiten het lichaam.

De superlage concentratie HOCl in Vitabovis™ is niet toxisch voor de mens en volstrekt veilig voor zowel de gezonde als de beschadigde huid.

Vitabovis™

Zakelijke toepassing

vitabovis-banner-lg-particulier-01a1

Vitabovis™ kan veilig worden toegepast. Ook bij inademing of inname niet schadelijk.

Vitabovis™ en zakelijke toepassing gaan hand in hand als het aankomt op een gezonde leefomgeving voor dieren.

Vitabovis-Logo-Animal-Procetion-Spray
vitabovis-agrarisch-en-visserij-sm-img-02

Agrarisch
& visserij

vitabovis-dierentuin-kinderboerderijen-sm-img-02

Dierentuin
& kinderboerderij

vitabovis-dierenopvang-en-klinieken-sm-img-01

Dierenopvang
& klinieken

vitabovis-dierenhandel-opslag-transport-sm-img-02

Handel, opslag
& transport

vitabovis-dierenshows-en-evenementen-sm-img-01

Dierenshows
& evenementen

De eerlijke desinfectant op basis van water. Perk ziektekiemen en schimmels in en voorkom zorgkosten. Hou je dierenpark fit.

Wij houden van onze dieren en verzorgen deze dan ook naar beste kunnen.

1

Schoon drinkwater verbetert de voerefficiëntie, gezondheid, groei én productie van uw dieren. Biofilm is een slijmlaag van bacteriën, schimmels en voedingstoffen dat zich opbouwt in de leidingen. Om biofilm goed te verwijderen is het nodig om de micro-organismen uit te schakelen.

Raport: 2021 WHO | Downloadbaar

2

Gezondere dieren, betekent ook een verlaging van het antibioticagebruik. Zelfs een gezond varken heeft last van vervuild water. De kiemen in het water zijn lichaamsvreemd en moeten worden opgeruimd door het afweersysteem van het dier. Dit kost onnodig veel energie. Vitabovis™ kan worden gebruikt in alle situaties waar bestrijding hiervan de grote uitdaging is.

3

Schoon water dat een bedrijf binnenstroomt moet nog een lange weg afleggen totdat het bij de dieren belandt. Denk aan buffer- en breektanks, hoge temperaturen, drukverschil en toevoegingen als medicijnen en mineralen. Kortom, het water smaakt door toevoeging lekkerder en de dieren gaan daardoor ook meer drinken.

4

Door de jaren heen ontstaat er biofilm in elk leidingwerk. Spoelen op gezette tijden met chemicaliën werkt maar tijdelijk. Vitabovis™ is veilig in gebruik en zeer effectief tegen biofilm en microbiologically induced corrosion [MIC]. Vitabovis™ heeft ook haar effectiviteit bewezen tegen o.a. listeria, pseudomonas en salmonella.

5

Een hoge bodemvruchtbaarheid en gezonde, sterke gewassen; dat is wat iedere akkerbouwer en teler wil. Met Vitabovis™ ben je verzekerd van totale reductie van micro-organismen tijdens het verwerkingsproces. Vitabovis™ is uitgebreid getest en effectief tegen onder meer PIAMV, woekerziek en Erwinia.

Voor alle dieren is Vitabovis™ nuttig waar je een ontsmetting eist, maar je niet op jouw gemak voelt bij het gebruik van een giftige chemische stof. Het HOCl-molecuul doodt bacteriën door de celmembranen aan te vallen, dóór de celwand te “branden” en de cel te laten overstromen. Eenmaal in de cel oxideert HOCl de biologische materie, waardoor het celmembraan scheurt, wat resulteert in de dood van de bacteriën.

Vitabovis™ wordt o.a. toegepast bij:

• Pootbehandelingen
• Oren reinigen bij honden en katten
• Ontsmettingsmiddel voor dierverblijven, hokken en bakken

Kortom, Vitabovis™ is een zeer effectief huidreinigingsmiddel voor alle dieren. 

Hieronder nog enkele voordelen:

• Imiteert het eigen immuunsysteem
• 100% veilig , huid pH-neutraal, niet-toxisch en prikt niet.
• Veilig rondom ogen, oren en op de gevoelige huid
• Veilig bij inslikken en inademen
• Vrij van steroïden, antibiotica of alcohol.
• Verlicht en verzacht
• Reduceert hersteltijd aanzienlijk
• 100% biologisch afbreekbaar

Alles wat je gebruikt om goede zorg voor jouw huisdier te realiseren, zoals scheerapparaten, nagelknippers, tandenborstels en verblijven, inclusief speeltjes en kleden, kun je veilig ontsmetten met Vitabovis™ | Dier en omgeving.

Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

€ 00,00

Vanaf | Prijs incl. BTW

Enkele toepassingen binnen bedrijfsvoering

  • Dierentuinen
  • Dierenparken
  • Veehouderijen
  • Boerderijen
  • Dierenhotels
  • Manege/stal
  • Hokken
  • Baden
  • Vervoer

Vraag offerte aan

Vitabovis-footer-Logo-APS-22
Desinfectiegraad
99.9%
Bestrijdingstijd
30.0 Sec

Frisse dierenverblijven zorgen voor sterke en gezonde dieren wat volgens ons jouw klanten erg pleziert.

Heb je een vraag, start deze met WhatsApp of ga naar contact. Wij reageren direct op je verzoek.

Ontvang onmiddellijk jouw order info per mail…

HOCl is lichaamseigen en wordt geproduceerd om infecties, veroorzaakt door verscheidenen micro-organismen, tegen te gaan.

Dit proces is erg duurzaam, er is immers alleen water, zout en stroom nodig, en de werkzame stof is erg geschikt voor mens, dier en milieu.

100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing [zonder andere giftige vormen van chloor of zout] geproduceerd buiten het lichaam.

De superlage concentratie HOCl in Vitabovis™ is niet toxisch voor de mens en volstrekt veilig voor zowel de gezonde als de beschadigde huid.

Vitabovis™

| Geschiedenis |  Ontwikkeling | Toekomst | 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Geschiedenis Vitabovis™

2006

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2013

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

2022 ➤

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Ontwikkeling Vitabovis™

Ontwikkeling
Vitabovis™

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

vitabovis-n-ontwikkeling-img-03

Vitabovis™ Diervriendelijk

Kunnen wij samen realiseren dat onze kunstmatige dierenparadijzen geen broedplaats vormen voor onaangename ziekte-verwekkers? Met Vitabovis™ altijd alles in spik en span! Tot op moleculair niveau.

vitabovis-nl-ontwikkeling-img-02

Vitabovis™ Zorgeloos

Kunnen wij samen realiseren dat we onbezorgd kunnen genieten van hetgeen de natuur ons te bieden heeft zonder ons druk te maken over eventuele ziekteovervraging in de vorm van bacteriën, schimmels, gisten en virussen? Bescherm wat je dierbaar is.

vitabovis-ontwikkelingsvisie-img-03c

Vitabovis™ Viraalvrije toekomst

Kunnen wij samen realiseren dat ondanks de dichtbevolkte steden, agrarische sectoren in landbouw, tuinbouw, visserij en veehouderijen die meer zullen uitdijen in de toekomst de techniek die we beheersen te laten slagen, en door toepassing van Vitabovis™ HOCl in diezelfde wereld mens en dier zorgeloos elkaars paden kunnen blijven kruisen?

Toekomst Vitabovis™

Toekomst
Vitabovis™

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Vitabovis™ Over de grens

Kunnen wij samen realiseren dat er bij ons over de grenzen dierenvrienden en dierenhouders zich ook blijven realiseren dat er niets gaat boven uitmuntende verzorging voor je dieren, thuis als in bedrijf? Vitabovis™ wordt wereldwijd goed ontvangen. Vitabovis™ is 100% biologisch, ja dus ook biologisch afbreekbaar! Dus kent Vitabovis™geen restricties bij internationale transport.

vitabovis-toekomstvisie-img-02

Vitabovis™ Veehouderijen

Kunnen wij samen realiseren dat we in de intensieve veehouderij niet hoeven te besparen op reinheid? Vitabovis™ heeft alles in huis om met een enkel product leiding, stal, tuit en spuit biologisch te reinigen.

Vitabovis™ Thuis

Kunnen wij samen realiseren dat we in ons zo beschermende thuis de bacteriële voetafdruk van mens en dier tot 99.9% beperken zodat we allen blijvend kunnen genieten van de veiligste plek op Aarde genaamd thuis?

Vitabovis™ HOCl is zeer geschikt voor huisdieren en vee. Het overtreft de werking van andere huidreinigingsproducten, door gebruik te maken van het natuurlijk afweermechanisme. Zeer krachtig en effectief voor het reinigen en spoelen van huid, oren en ogen van dieren, bevat geen steroïden, antibiotica of alcohol ,100% veilig, huid pH-neutraal, niet-toxisch, prikt niet, 100% biologisch afbreekbaar dus zeer goed voor omgeving.

Vitabovis™ particulier

Op veehouderijen en dierenparken is ontsmetting zeer belangrijk. De dieren kunnen mekaar besmetten. Vitabovis™ is het middel bij uitstek voor wonden, snijwonden, huidirritaties, huidletsels, insectenbeten en tekenbeten. Ook schimmelziektes en bacteriële infectie aan de hoeven wordt voorkomen/gereinigd. Ook watersystemen worden door toevoeging van Vitabovis™ volledig ontsmet. Meer is niet nodig.

Vitabovis™ zakelijk

Ben je een bedrijf? Bestel dan tegen voordelige staffeltarieven.

Kwantumkorting bij het bestellen via jouw onderneming. Bij ons staat veiligheid voorop dus zijn wij altijd in voor voordelen voor onze afnemers als zij er net zo over denken. Vraag je offerte aan en wees verbaasd over onze voordeelprijzen voor jou als ondernemer. Natuurlijk gelden deze kortingen voor de totale Vitabovis™ en Quantum Mist™ HOCl reeks.

vitabovis-staffelprijzen-img-01x
Vitabovis-site-logo

Desinfectietechnologie | Dier en omgeving

Vitabovis™ | Dier en omgeving rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Een biologisch dopingvrij ontsmettingsproduct voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Zowel voor thuisgebruik als in dierentuinen, dierenparken en boerderijen. Ook zeer geschikt voor medische desinfectietoepassingen voor dierenartsen.

Quantum-Mist-01-White

Desinfectietechnologie | Mens en bedrijf

Quantum Mist™ | Mens en bedrijf rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Jij gaat voor absolute bescherming voor mens en omgeving. Een verstandige keuze. Je weet dat Quantum Mist™ voor 99.9% alle huid en oppervlaktesoorten krachtig desinfecteert op 100% natuurlijke basis. Je hebt vrijwel niks anders nodig.

Scroll to Top

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Partijverkoop

Je bent een bedrijf of distributeur en zou grotere partijen | staffels willen aankopen. Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren meestal binnen 30 min. met een prijsopgave.

Aantal items

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Contactformulier

Mijn vraag gaat over

Productgarantie

Wij produceren onze producten met de grootste zorg. Wij doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light

Klachten

Wij zouden je willen verzoeken klachten en/of ongeregeldheden eerst bij ons kenbaar te maken door deze uitvoerig beschreven te mailen naar info@quantumprojects.nl. 

Leidt dit niet tot een gepaste oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.” Natuurlijk hopen wij dat dit niet zo ver hoeft te komen. Wij hebben tot op heden nog niemand teleur hoeven stellen!

Retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van de afleverlocatie naar de Quantum Projects zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal de zending met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@quantumprojects.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light
×

Goedendag. Stel hier gerust je vraag!

×