De basis van jouw immuunsysteem

Dit desinfectiemiddel maakt ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, gisten en virussen onschadelijk, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Het desinfectiemiddel is namelijk biologisch afbreekbaar en laat geen residuen achter.

99.9999% Virusdodend

Water
Zout
Electriciteit

Hoe wordt HOCL toegepast en waar zien wij de werking hiervan in het dagelijks leven terug

Laten we beginnen met een basisfeit: HOCl bestaat in je lichaam. Het wordt aangemaakt door witte bloedcellen als een afweersysteem tegen infecties, bacteriën en algemene misselijkheid. HOCl valt binnendringende ziekteverwekkers aan en breekt de celwanden af voordat ongezonde indringers worden vernietigd. Het antimicrobiële zuur is dodelijk effectief bij het uitvoeren van zijn beschermende missie. Het is de natuurlijke reactie van je lichaam op bacteriën en het is zeer effectief in zijn werk. 

Dus hoe wordt het uiteindelijk in massa geproduceerd voor schoonmaakproducten en huidverzorgings-producten? Nou, scheikundigen hebben lang geleden de code gekraakt om HOCl te maken door elektrolyse te gebruiken om een eenvoudige zoutwateroplossing af te breken.

Meer recentelijk hebben echter verbeteringen in de productie het mogelijk gemaakt om HOCl in grotere hoeveelheden te maken met een langere houdbaarheid | een sleutel tot meer wijdverbreid gebruik. Hypochloorzuur is er ook voor de huid. De huid is ongelooflijk sterk en duurzaam | een noodzaak gezien haar rol als buitenste barrière die jouw innerlijke werking beschermt. Die eerstelijnsrol maakt je huid echter kwetsbaar voor snijwonden, schaafwonden en alle slechte dingen die het probeert buiten te houden.

Bestrijd bacteriën die verstopte poriën en acne veroorzaken. Versnel wondgenezing en herstel schade. Bestrijd ontstekingen en aandoeningen zoals eczeem of psoriasis. Maar het beste deel? HOCl is niet toxisch en handelt dit harde werk gemakkelijk af.

HOCl is bewezen 100x krachtiger dan bleekmiddel als het gaat om het bestrijden van bacteriën. Het is veilig om te gebruiken voor zowel mens als dier gezien het een mens/zoogdier eigenstof is.

Bekijk hoe HOCL wordt toegepast bij mensen thuis als in de industrie. HOCL wordt al zeer breed ingezet waar goede gezondheid centraal staat.

Kortom, HOCl…

is de wetenschappelijke formule voor hypochlorigzuur, een zwak zuur vergelijkbaar met dat van een mild citrussap, en;

1

is een effectief en krachtig oxidatiemiddel tegen binnendringende bacteriën, schimmels en virussen.

2

is een natuurlijk onderdeel van ons interne afweersysteem, geproduceerd door witte bloedcellen van alle zoogdieren voor genezing en bescherming.

3

wordt nu gebruikt in de gezondheidszorg, voedselveiligheid, waterbehandeling en algemene sanitaire voorzieningen.

4

is een geëlektrolyseerde, antimicrobiële biocide-oplossing die pathogenen zoals bacteriën, virussen, sporen en schimmels inactiveert.

5

decennialang onderzoek. Het genereren van HOCl door elektriciteit door een oplossing van zout water te laten lopen, werd ontdekt in de jaren zeventig.

Quantum-Mist-01-White

Desinfectietechnologie | Mens en bedrijf

Quantum Mist™ | Mens en bedrijf rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Jij gaat voor absolute bescherming voor mens en omgeving. Een verstandige keuze. Je weet dat Quantum Mist™ voor 99.9% alle huid en oppervlaktesoorten krachtig desinfecteert op 100% natuurlijke basis. Je hebt vrijwel niks anders nodig.

Quantum Mist™ HOCl is zeer geschikt voor invasieve behandelingen. Je past het zowel vóór de behandeling toe om te desinfecteren en alle pathogenen te verwijderen, als daarna voor een snel herstel en om roodheid, irritatie of zwelling te minimaliseren. De krachtige wondgenezende eigenschappen versnellen de genezing met wel 60 tot 70%. Quantum Mist™ HOCl beschermt jou en familie tegen ziekteverwekkers.

Quantum Mist™ particulier

Op plekken waar desinfectie en hygiëne belangrijk is wordt Quantum Mist™ toegepast. In de industrie om proceswater te desinfecteren, in de veehouderij om het drinkwater te desinfecteren of voor biofilmbestrijding in watersystemen. Het wordt ook gebruikt om oppervlakken en ruimtes te desinfecteren. Zoals al eerder gezegd is HOCl een middel van de toekomst. Bescherm je omgeving.

Quantum Mist™ zakelijk

Vitabovis-site-logo

Desinfectietechnologie | Dier en omgeving

Vitabovis™ | Dier en omgeving rekent af met bacteriën, schimmels en virussen.

Een biologisch dopingvrij ontsmettingsproduct voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Zowel voor thuisgebruik als in dierentuinen, dierenparken en boerderijen. Ook zeer geschikt voor medische desinfectietoepassingen voor dierenartsen.

Vitabovis™ HOCl is zeer geschikt voor huisdieren en vee. Het overtreft de werking van andere huidreinigingsproducten, door gebruik te maken van het natuurlijk afweermechanisme. Zeer krachtig en effectief voor het reinigen en spoelen van huid, oren en ogen van dieren, bevat geen steroïden, antibiotica of alcohol, 100% veilig, huid pH-neutraal, niet-toxisch, prikt niet, 100% biologisch afbreekbaar dus zeer goed voor de omgeving.

Vitabovis™ particulier

Op veehouderijen en dierenparken is ontsmetting zeer belangrijk. De dieren kunnen mekaar besmetten. Vitabovis™ is het middel bij uitstek voor wonden, snijwonden, huidirritaties, huidletsels, insectenbeten en tekenbeten. Ook schimmelziektes en bacteriële infectie aan de hoeven wordt voorkomen/gereinigd. Ook watersystemen worden door toevoeging van Vitabovis™ volledig ontsmet. Meer is niet nodig.

Vitabovis™ zakelijk

Scroll to Top

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Contactformulier

Mijn vraag gaat over

Productgarantie

Wij produceren onze producten met de grootste zorg. Wij doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light

Klachten

Wij zouden je willen verzoeken klachten en/of ongeregeldheden eerst bij ons kenbaar te maken door deze uitvoerig beschreven te mailen naar info@quantumprojects.nl. 

Leidt dit niet tot een gepaste oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.” Natuurlijk hopen wij dat dit niet zo ver hoeft te komen. Wij hebben tot op heden nog niemand teleur hoeven stellen!

Retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van de afleverlocatie naar de Quantum Projects zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je pakketvervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal de zending met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@quantumprojects.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Quantum-Mist-01-White
Vitabovis-Logo-APS-22-light

Service afdeling | Contactformulier

Wij staan je zeer graag tot dienst. Is er een probleem omtrent een artikel die jij vitabovis.eu hebt besteld, een beschadiging aan een product na opening etc. Geef hier jouw noodzaak aan en onze service afdeling gaat er direct mee aan de slag!

via | E-mail

Heb je een uitgebreide vraag laat het ons dan even weten via mail. Hier kun je breder ingaan op vraag en dit vollediger aan ons beschrijven.

via | WhatsApp

Je hebt ons heel snel nodig. Je hebt een directe actie van ons nodig? Stuur ons dan makkelijk een app. Wij reageren meestal direct!

quantum-mist-vitabovis-dubbel-logo-dark

Partijverkoop

Je bent een bedrijf of distributeur en zou grotere partijen | staffels willen aankopen. Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren meestal binnen 30 min. met een prijsopgave.

Aantal items
×

Goedendag. Stel hier gerust je vraag!

×